Tänk först

Nu har jag tröttnat.
Tröttnat på alla jävla wajnare (gnällspikar) som bara klagar på allt & ingenting. Som är så jävla missnöjda med sig själva och det enda de gör är att bara klaga, klaga &  klaga lite till. Misserabla människor som vältrar sig i självömkan och sitter på sina feta arslen & tycker synd om sig själva istället för att göra något åt saken.
Jag såg nyss ett program om en otroligt stark kvinna vid namn Connie Culp som fick sitt ansikte avskjutet (hennes man sköt henne i ansiktet). Nu hade hon gått igenom en full ansiktstransplantation och hon var så positiv, glad och underbar!
Såhär såg hon ut innan
Före ansiktstransplantationen - Efter ansiktstransplantationen
Fast hon är i princip blind på bägge ögonen, fast hon dreglar för att hon inte kan kontrollera hennes ansikts muskler, fast hon knappt kan blinka, fast hon inte kan känna sina egna läppar, fast hon fortfarande inte har känsel i hela ansiktet var hon så otroligt glad, positiv och helt fantastisk! Hon kunde skratta åt hennes tillstånd och hennes livsvilja var starkare än någonsin. Att få ansiktet bortskjutet av sin egen man är fan en anledning till att gnälla, men det gjorde hon inte. So shut the fuck up allla otacksamma bortskämda BRATS där ute. Gör något åt saken istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0